מתכון ל - 6 מנות
חומרים:
300 גר' בשר טחון
כוס בצל קצוץ
צרור פטרוזיליה קצוצה
6 עלי בזיליקום קצוצים
6 פטריות פורטבלו
כף פלפל חריף קצוץ
מלח, פלפל ואגוז מוסקט
בצק טמפורה
2 ביצים קרות
2/3 כוס מים קרים
1/1/2 כוס קמח
כפית אבקת אפיה
אופן ההכנה:
לטמפורה
מערבבים את החומרים בקערה .
לפטריות
קוטמים את הרגליים לפטריות, קצצים ומוסיפים את שאר החומרים. מתבלים ומערבבים.
מניחים במקרר למנוחה למשך חצי שעה.
ממלאים את הפטריות, טובלים בטמפורה ומטגנים בשמן עמוק עד לקבלת צבע זהוב .
מחממים תנור ל180 מעלות .
מניחים את הפטריות בתבנית ומכניסים לתנור למשך 15 דקות .
בתאבון !
שף רודד עטיה
ארוחות גורמה לאירועים, יעוץ קולינרי, סדנאות בישול באוירה כפרית
054-7730379